Projecten

Bekijk hier wat we maken.

Samen met u creƫren wij uw droomproject!

Naast het ontwerpen van uw groen verzorgen wij ook de aanleg en het onderhoud. We willen dat u optimaal kunt genieten van het eindresultaat en willen u graag werk uit handen nemen.

Als hoveniers zorgen we er samen met u voor dat het te realiseren project de juiste uitstraling krijgt. Bij het aanleggen van een tuin of ander groenproject spelen diverse factoren een rol. In de eerste plaats willen we dat het idee dat u in gedachte heeft zo goed mogelijk uit wordt gevoerd. Dit idee maken wij graag tastbaar voor u door middel van schetsen, visualisaties en materiaalvoorbeelden.

Keuzes maken

Samen met u maken we keuzes die beeldbepalend zijn voor uw tuin. U doet er goed aan van tevoren stil te staan bij de functionaliteit van uw tuin: heeft u groene vingers en gaat u graag aan de slag met een moestuin of wilt u de tuin vooral gebruiken als terras? Het zijn factoren waar we op bedacht zijn bij het aanleggen van uw tuin.

Beplanting

De beplanting is een andere grote sfeerbepaler waarmee we rekening houden bij het aanleggen van de tuin. Wij zijn bekend met bloeitijden, bloeikleuren en de hoogte van planten en de standplaatsen. We kunnen voor u een plantschema maken zodat u vooraf precies weet hoeveel onderhoud de keuze voor een plantensoort met zich meebrengt.

Eindresultaat

Welke keuzes u ook maakt, op het moment dat wij uw tuin aanleggen zorgen we voor een prachtig eindresultaat waarin beleving en genieten centraal staan. We realiseren een tuin met een onderscheidend karakter waarbij sprake is van een samenspel van krachtige lijnen, mooie accenten en een groenbeleving die u in alle seizoenen verrast.

Maak vrijblijvend een afspraak

Laat u verrassen door de creativiteit en kwaliteit van ons team. Heeft u interesse in onze diensten neem dan contact met ons op en wij zullen u zo snel en goed mogelijk van dienst zijn.