Landschapsverzorging

Groenservice Zuid is vakbekwaam voor het aannemen van cultuurtechnische projecten en werkzaamheden van o.a. overheidsinstellingen, bedrijven en particulieren.

Deze werkzaamheden kunnen variëren van handen werk t/m machinale werkzaamheden met bestek uitvoeringen. Snoei, zaag werkzaamheden, bos en plantsoenaanleg/onderhoud of het reinigen van verkeersborden/reflectoren. Wij denken in mogelijkheden en staan voor ‘service’ en kwaliteit.

Partners

Wij werken samen met vaste regionale partners. Vaklieden met een eigen specialiteit.

Machinale grondwerkzaamheden:

Aanplant

Bestrating

Grondwerkzaamheden

Onderhoud

Natuurwateren

Verlichting

Watermanagement

Bestratingswerkzaamheden worden uitgevoerd in eigen beheer i.s.m. onze vaste partner hierin.

Sociaal ondernemen

Werkzaamheden kunnen bij interesse verricht worden in samenwerking met social return medewerkers vanuit ons zusterbedrijf BOTZ!

Er wordt begeleiding, onderwijs en training gegeven aan jongvolwassenen. Zij maken kennis met de praktijk en leren ze wat er van hen verwacht wordt.

BOTZ! beschikt over deskundige praktijkopleiders die deelnemers de begeleiding biedt die bij hen past.

Wij leggen u graag uit over onze ervaringen.

Projecten

Zuringspeel 'Golfhorst' America

Opdrachtgever: Gemeente Horst aan de Maas / Bodemzorg Limburg
Locatie: Kronenberg / America

Op de Zuringspeel hebben we vier zichtlijnen mogen verwezenlijken. Wanneer u boven bij het uitzichtpunt staat kijkt u prachtig weg in de omgeving. Dit in combinatie met de wandelroutes welke vanuit www.knopenlopen.nl zijn gerealiseerd in het verleden, geeft dit een extra beleving. Vanuit de opdrachtgever werdt nadrukkelijk gevraagd het vrijgekomen takkenhout te verwerken in rillen waar de flora en fauna zich in een nieuwe vorm verder kan gaan ontwikkelen.